Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano
Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 544 calorii. Un amestec de orez brun rezervat, măsline nicoise, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano, Foaie tigaie somon cu roșii și măsline, și Biban de mare cu roșii și măsline.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați ambele părți ale fileurilor de bas cu sare, piper și usturoi și condimente de ierburi.
Adăugați bas în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Adăugați vermut și gătiți 1 minut, pentru a permite alcoolului să gătească.
Adăugați roșiile și 1/2 cană de măsline și aduceți la foc mic. Fierbeți 5 minute, până când peștele este fraged cu furculița.
Reîncălziți orezul cu oregano într-o cratiță medie (adăugând puțină apă dacă este necesar) sau la cuptorul cu microunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți basul și sosul peste orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.