Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano

Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano
Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 544 calorii. Un amestec de orez brun rezervat, măsline nicoise, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano, Foaie tigaie somon cu roșii și măsline, și Biban de mare cu roșii și măsline.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați ambele părți ale fileurilor de bas cu sare, piper și usturoi și condimente de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BassBass
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați bas în tigaie și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BassBass
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați vermut și gătiți 1 minut, pentru a permite alcoolului să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
AlcoolAlcool
4
Adăugați roșiile și 1/2 cană de măsline și aduceți la foc mic. Fierbeți 5 minute, până când peștele este fraged cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MăslineMăsline
PeștePește
5
Reîncălziți orezul cu oregano într-o cratiță medie (adăugând puțină apă dacă este necesar) sau la cuptorul cu microunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Serviți basul și sosul peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
BassBass
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista