Biban de mare copt cu unt de usturoi de casă și Topping de pesmet din ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul copt cu unt de usturoi de casă și firimituri de pâine cu ierburi. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 303 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 61 de fani. Un amestec de frunze de pătrunjel, pâine cu aluat, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Biban de mare copt cu unt de usturoi de casă și Topping de pesmet din ierburi, Spaghete Hotdish cu Topping de pesmet cu usturoi, și Macaroane coapte și brânză cu topping de pesmet.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a obține firimituri de pâine ușor grosiere.
Înveliți o caserolă suficient de mare pentru a ține fileurile cu 1 lingură de unt.
Așezați fileurile în vas și condimentați cu sare, piper, coajă de lămâie și suc și frunze de cimbru.
Topiți restul de 1/2 băț de unt într-o tigaie mare cu usturoiul zdrobit. De îndată ce untul începe să baloneze, opriți focul și lăsați usturoiul să infuzeze untul cald.
Scoateți bucățile de usturoi din unt.
Adăugați firimiturile de pâine și aruncați ușor până când tot untul a fost absorbit. Stingeți focul, amestecați pătrunjelul și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Întindeți un strat de amestec de pesmet peste partea superioară a fiecărui File și coaceți timp de 12 până la 15 minute până când firimiturile de pâine se rumenesc și peștele este gătit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa