Biban de mare chilian cu piure de igname condimentat Thailandez

Bibanul chilian cu piure de cartofi condimentat Thailandez este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 386 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, biban chilian, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Biban Chilian prăjit la cuptor, Biban Chilian învelit în frunze de banană cu ceapă roșie murată, și Cartofi Piure Simpli.
Instrucțiuni
Cojiți ignamele și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați igname, bulion și pastă de curry. Se aduce la fierbere, apoi se amestecă des până când ignamele sunt fragede la piure, 10 până la 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați într-un castron.
Se toarnă bulionul într-un alt bol. Ștergeți tigaia uscată.
Între timp, clătiți peștele și uscați-l. Întoarceți tigaia la căldură și adăugați pește. Gatiti pana se rumeneste bine pe fiecare parte si opac, dar inca umed, cautand in centrul celei mai groase parti (taiate pentru a testa), aproximativ 10 minute.
Pe măsură ce gătește peștele, amestecați ignamele cu un mixer sau cu un masher de cartofi.
Adăugați o parte din bulionul rezervat dacă doriți igname mai moi. Salvați bulion suplimentar pentru alte utilizări.
Lingurați ignamele pe farfurii și acoperiți cu pește. Împrăștiați busuiocul peste porții și adăugați sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.