Biban De Mare Chilian
Bibanul de mare chilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 482 calorii, 38g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, brânză mozzarella, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Biban De Mare Chilian, Biban De Mare Chilian Sotat, și Biban De Mare Chilian Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți peștele într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pansament combinat și parmezan; sac de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform peștele cu amestecul de pansament. Marinați la frigider până când este gata de utilizare.
Filetați chorizo și usturoiul uniform pe frigarui. Grătar 7 până la 8 min. sau până când chorizo este gătit, întorcându-se ocazional.
Scoateți chorizo și usturoiul din frigarui; tăiat în felii subțiri.
Se pune într-o cratiță mică.
Adăugați roșiile și oregano; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 min., amestecând ocazional.
Între timp, scoateți peștele din marinată; aruncați punga și marinada. Pește la grătar 4 până la 5 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Așezați peștele pe farfurii individuale sau platou de servire; acoperiți fiecare file cu 1/2 cană din amestecul de roșii și 2 linguri. de brânză mozzarella.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.