Dacă 37 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., bibanul Chilian ar putea fi un extraordinar fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 35. O porție conține 55 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, frunze de oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biban De Mare Chilian, Biban De Mare Chilian Sotat, și Biban De Mare Chilian Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Puneți peștele într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați pansament combinat și parmezan; sac de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform peștele cu amestecul de pansament. Marinați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Filetați chorizo și usturoiul uniform pe frigarui. Grătar 7 până la 8 min. sau până când chorizo este gătit, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
5
Scoateți chorizo și usturoiul din frigarui; tăiat în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Se pune într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați roșiile și oregano; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
8
Între timp, scoateți peștele din marinată; aruncați punga și marinada. Pește la grătar 4 până la 5 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Așezați peștele pe farfurii individuale sau platou de servire; acoperiți fiecare file cu 1/2 cană din amestecul de roșii și 2 linguri. de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.