Biban De Mare Chilian
Dacă 37 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., bibanul Chilian ar putea fi un extraordinar fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 35. O porție conține 55 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, frunze de oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biban De Mare Chilian, Biban De Mare Chilian Sotat, și Biban De Mare Chilian Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți peștele într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pansament combinat și parmezan; sac de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform peștele cu amestecul de pansament. Marinați la frigider până când este gata de utilizare.
Filetați chorizo și usturoiul uniform pe frigarui. Grătar 7 până la 8 min. sau până când chorizo este gătit, întorcându-se ocazional.
Scoateți chorizo și usturoiul din frigarui; tăiat în felii subțiri.
Se pune într-o cratiță mică.
Adăugați roșiile și oregano; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 min., amestecând ocazional.
Între timp, scoateți peștele din marinată; aruncați punga și marinada. Pește la grătar 4 până la 5 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Așezați peștele pe farfurii individuale sau platou de servire; acoperiți fiecare file cu 1/2 cană din amestecul de roșii și 2 linguri. de brânză mozzarella.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.