Biban De Mare Ars Cu Jalapeulimbro-Lime Oil

Bibanul de mare ars cu Jalapeulimbro-Lime Oil necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 220 calorii. Un amestec de file de biban de mare, oregano, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Vinete prăjite cu sos de zară, Jalape4ro Popper Foaie Tigaie De Pui, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Frecați uniform peste pește. Acoperiți și răciți 10 minute.
În timp ce peștele se răcește, combinați coaja de tei și sucul de lămâie într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați usturoiul și ardeiul jalapeo într-un alt castron mic; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați pește; gătiți 6 minute, întorcându-vă des sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță și este maro pe toate părțile.
Așezați peștele pe platoul de servire.
Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați usturoiul cu 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de suc de lămâie, amestecând bine; se toarnă peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.