Bețișoare De Sparanghel Prăjite
Bețișoarele de sparanghel prăjite necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de coajă de lămâie, ulei vegetal, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Bețișoare De Sparanghel Italian, Crispy Parmesan Sparanghel Bastoane, și Bastoane De Brânză Prăjite.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal de 1 inch într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Bateți zeama, ardeiul, ardeiul negru și coaja de lămâie împreună într-un castron larg.
Turnați făina într-un bol lat separat.
Așezați o placă căptușită cu prosop de hârtie lângă blatul aragazului.
Înmuiați 1/3 de sparanghel în amestec de lapte de unt.
Transferați sparanghelul în făină și înveliți bine.
Repetați cu un al doilea strat de amestec de zară și făină.
Prăjiți sparanghelul acoperit în uleiul încins până se rumenesc, 2 până la 4 minute.
Transferați pe placa căptușită cu prosop de hârtie.
Repetați procesul de batere și prăjire până când toate bețișoarele sunt fierte.