Bețișoare De Covrig Din Grâu Integral Cu Miere
Nevoie de un lactate gratuit și vegetarian hor d ' oeuvre? Bețișoarele de covrig din grâu integral de miere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 168 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, apă caldă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare sunt Cheesy Covrig Bastoane, Bastoane De Covrig Caramel, și Samoa Covrig Bastoane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Combinați drojdia, mierea și apa caldă în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Lăsați să stea 5 sau 6 minute sau până când amestecul începe să se spumeze. În timp ce amestecul de drojdie este așezat, combinați făina integrală de grâu, făina de toate scopurile și 2 lingurițe de sare într-un castron și amestecați pentru a combina.
Adăugați amestecul de făină și uleiul în amestecul de drojdie și amestecați la viteză mică până când tocmai se încorporează și începe să se formeze aluatul. Treceți la cârligul de aluat și amestecați la viteză mică până la medie timp de 2 până la 3 minute sau până când aluatul este neted, dar încă flexibil. Dacă aluatul este foarte lipicios, adăugați făină universală, de lingură, după cum este necesar.
Scoateți aluatul din castron și rotiți-l într-un jurnal lung.
Tăiați jurnalul în 16 bucăți și rotiți fiecare piesă într-un tub de 10 pe 1 inch. Pulverizați 2 foi de copt cu spray de gătit. Răsuciți fiecare băț de aluat de mai multe ori și aranjați bețișoare pe foi de prăjituri, la aproximativ 1 până la 1 1/2 inci distanță. Într-un castron mic bate oul cu apă și perie pe aluat.
Combinați 1 lingură de sare cu semințe de susan și presărați uniform între bucățile de aluat.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când s-a format o crustă aurie, dar covrigii sunt încă moi în interior.
Scoateți din cuptor și răciți complet.