Bețe de mentă "Mama"

Bețe de mentă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă bețișoarele de mentă "Mama". Această rețetă servește 48. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, sare, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Nu BLT-ul mamei tale #baconmonth, Verdele mamei, și Florentiner la mama.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un cazan dublu, topiți ciocolata și untul, amestecând ocazional până se omogenizează. Se lasă deoparte până se răcește la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Bateți ouăle până se spumează și amestecați zahărul, ciocolata topită, vanilia și extractul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Adăugați făină, sare și chipsuri de ciocolată și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se toarnă în tigaie și se coace 20-25 de minute până când o scobitoare introdusă iese curată. Se lasă deoparte să se răcească în timp ce se face umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
În vasul unui mixer de stand combinați untul, zahărul, smântâna, extractul de mentă și vanilia și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se întinde subțire peste brownies răciți. Întoarceți brownies la frigider în timp ce faceți glazură, astfel încât umplerea are șansa de a se întări (câteva minute în congelator vor face și trucul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Pentru a pregăti glazura: topiți ciocolata și untul într-un cazan dublu amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
10
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până se răcește la atingere. Driblați glazura peste umplutura fermă răcită. Înclinați tigaia înainte și înapoi până când glazura acoperă întreaga suprafață. Se da la frigider cel putin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Tăiați în benzi de 2 1/4" lungime și 3/4 " lățime. Întoarceți benzile la congelator până când sunteți gata de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista