Bețe de mentă "Mama"

Bețe de mentă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă bețișoarele de mentă "Mama". Această rețetă servește 48. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, sare, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Nu BLT-ul mamei tale #baconmonth, Verdele mamei, și Florentiner la mama.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un cazan dublu, topiți ciocolata și untul, amestecând ocazional până se omogenizează. Se lasă deoparte până se răcește la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Bateți ouăle până se spumează și amestecați zahărul, ciocolata topită, vanilia și extractul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați făină, sare și chipsuri de ciocolată și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se toarnă în tigaie și se coace 20-25 de minute până când o scobitoare introdusă iese curată. Se lasă deoparte să se răcească în timp ce se face umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
În vasul unui mixer de stand combinați untul, zahărul, smântâna, extractul de mentă și vanilia și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se întinde subțire peste brownies răciți. Întoarceți brownies la frigider în timp ce faceți glazură, astfel încât umplerea are șansa de a se întări (câteva minute în congelator vor face și trucul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Pentru a pregăti glazura: topiți ciocolata și untul într-un cazan dublu amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
10
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până se răcește la atingere. Driblați glazura peste umplutura fermă răcită. Înclinați tigaia înainte și înapoi până când glazura acoperă întreaga suprafață. Se da la frigider cel putin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Tăiați în benzi de 2 1/4" lungime și 3/4 " lățime. Întoarceți benzile la congelator până când sunteți gata de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista