Bețe de mentă "Mama"
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă bețișoarele de mentă "Mama". Această rețetă servește 48. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, sare, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 99 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Nu BLT-ul mamei tale #baconmonth, Verdele mamei, și Florentiner la mama.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți și făinați o tigaie pătrată de 9".
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea. Pune deoparte.
Într-un cazan dublu, topiți ciocolata și untul, amestecând ocazional până se omogenizează. Se lasă deoparte până se răcește la atingere.
Bateți ouăle până se spumează și amestecați zahărul, ciocolata topită, vanilia și extractul de mentă.
Adăugați făină, sare și chipsuri de ciocolată și amestecați bine.
Se toarnă în tigaie și se coace 20-25 de minute până când o scobitoare introdusă iese curată. Se lasă deoparte să se răcească în timp ce se face umplutura.
În vasul unui mixer de stand combinați untul, zahărul, smântâna, extractul de mentă și vanilia și amestecați până se omogenizează.
Se întinde subțire peste brownies răciți. Întoarceți brownies la frigider în timp ce faceți glazură, astfel încât umplerea are șansa de a se întări (câteva minute în congelator vor face și trucul).
Pentru a pregăti glazura: topiți ciocolata și untul într-un cazan dublu amestecând până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până se răcește la atingere. Driblați glazura peste umplutura fermă răcită. Înclinați tigaia înainte și înapoi până când glazura acoperă întreaga suprafață. Se da la frigider cel putin 15 minute.
Tăiați în benzi de 2 1/4" lungime și 3/4 " lățime. Întoarceți benzile la congelator până când sunteți gata de servire.