Bețe de dafin și cartofi
Bay & cartofi bastoane ia în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 5,31 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, bețișoare de cocktail, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Rețete similare sunt Old Bay-bețișoare de pește condimentate cu rădăcină cremoasă de țelină și salată de morcovi, Piei De Cartofi Old Bay, și Cartofi Prăjiți Crocanți Copți {Old Bay}.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C/180C / gaz
Se fierb cartofii timp de 10 minute până aproape fierte, se scurg bine, apoi se lasă să se răcească puțin. Împingeți cu grijă 2 cartofi și 1 frunză de dafin pe fiecare frigăruie și frecați fiecare cu puțin ulei de măsline. Poate fi pregătit până la o zi înainte.
Puneți cartofii pe o tavă de prăjire, apoi condimentați. Prăjiți timp de 10-15 minute, până devin aurii și fragede.