Bețe de dafin și cartofi

Bețe de dafin și cartofi
Bay & cartofi bastoane ia în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 5,31 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, bețișoare de cocktail, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Rețete similare sunt Old Bay-bețișoare de pește condimentate cu rădăcină cremoasă de țelină și salată de morcovi, Piei De Cartofi Old Bay, și Cartofi Prăjiți Crocanți Copți {Old Bay}.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se fierb cartofii timp de 10 minute până aproape fierte, se scurg bine, apoi se lasă să se răcească puțin. Împingeți cu grijă 2 cartofi și 1 frunză de dafin pe fiecare frigăruie și frecați fiecare cu puțin ulei de măsline. Poate fi pregătit până la o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Puneți cartofii pe o tavă de prăjire, apoi condimentați. Prăjiți timp de 10-15 minute, până devin aurii și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista