Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu

Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu
Dacă aveți în jur 1 oră și 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Dacă aveți CR aproxormme fra aprox.che, vin, scorțișoară stick, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea Cu Zahăr Brun, Bezea Pecan Cu Zahăr Brun, și Prune la grătar cu zahăr brun cu Sorbet de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie de copt. Amestecați făina de porumb, oțetul și vanilia pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Bateți albușurile până când sunt rigide și lucioase, apoi amestecați zahărul în trei, adăugând puțină pastă și șoptind înapoi la vârfuri ferme de fiecare dată. Continuați să bateți până când bezea este groasă și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Puneți șase grămezi de bezea pe foaia de copt, distanțate, apoi formați cuiburi făcând scufundări în centre cu spatele unei linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați să se răcească în cuptor pentru încă o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți vinul, zahărul și bățul de scorțișoară într-o tigaie medie și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați prunele, apoi braconați ușor timp de 4-5 minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
8
Scoateți prunele cu o lingură cu fante, îndepărtați pielea, apoi lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Creșteți căldura sub sos și fierbeți tare până se reduce la un sirop gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Se toarnă într-un ulcior; se lasă să se răcească.
11
Pentru a servi, așezați cuiburile de bezea pe farfurii de servire și lingurați crme frache în centre.
12
Așezați trei jumătăți de prune pe fiecare și stropiți peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
13
Serviți fără întârziere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista