Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu
Dacă aveți în jur 1 oră și 55 de minute pentru a petrece în bucătărie, bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Dacă aveți CR aproxormme fra aprox.che, vin, scorțișoară stick, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea Cu Zahăr Brun, Bezea Pecan Cu Zahăr Brun, și Prune la grătar cu zahăr brun cu Sorbet de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie de copt. Amestecați făina de porumb, oțetul și vanilia pentru a face o pastă.
Bateți albușurile până când sunt rigide și lucioase, apoi amestecați zahărul în trei, adăugând puțină pastă și șoptind înapoi la vârfuri ferme de fiecare dată. Continuați să bateți până când bezea este groasă și grea.
Puneți șase grămezi de bezea pe foaia de copt, distanțate, apoi formați cuiburi făcând scufundări în centre cu spatele unei linguri.
Coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați să se răcească în cuptor pentru încă o oră.
Puneți vinul, zahărul și bățul de scorțișoară într-o tigaie medie și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați prunele, apoi braconați ușor timp de 4-5 minute până când sunt fragede.
Scoateți prunele cu o lingură cu fante, îndepărtați pielea, apoi lăsați-o deoparte.
Creșteți căldura sub sos și fierbeți tare până se reduce la un sirop gros, aproximativ 5 minute.
Se toarnă într-un ulcior; se lasă să se răcească.
Pentru a servi, așezați cuiburile de bezea pe farfurii de servire și lingurați crme frache în centre.
Așezați trei jumătăți de prune pe fiecare și stropiți peste sos.