Bezea De Caju Topită În Gură
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariană? Bezea de caju topită în gură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 34 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 100. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați nuci de caju, extract de vanillan, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Se topește în gură chiftele, Cârnați topiți în gură, și Se Topește În Gură Vafe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Aliniați două foi de prăjituri cu hârtie pergament.
Într-un pahar mare uscat sau castron metalic, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi.
Adăugați vanilie, cremă de tartru și amidon de porumb și continuați să bateți la viteză medie, adăugând treptat zahărul cofetarilor 1/4 cană la un moment dat. Bateți până când albii au un vârf frumos, dar nu rigid. Îndoiți în bucăți de caju cu o spatulă de cauciuc. Aruncați lingurițele rotunjite la 2 centimetri distanță pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți aproximativ 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturile de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei când este răcit complet.