Bezea De Cafea Caramel
Bezea de cafea Caramel este o fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți albușuri de ou 30 de minute, zahăr, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Bezea De Cafea, Mini Bezea De Cafea, și Bezea De Cafea Cu Înghețată De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 de ramekine cu ulei ușor.
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr și 2 linguri de pudră espresso într-un castron mic. Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi.
Adăugați amestecul de zahăr puțin câte puțin, bătând, apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Lingurați bezea în ramekins, formând vârfuri blânde învolburate în vârfuri. Aranjați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți până când bezeaua este ușor umflată și o nuanță mai închisă, 4 până la 5 minute (bezeaua va fi în continuare foarte moale).
Transferați ramekins într-un raft și răciți 30 de minute, apoi răciți cel puțin 3 ore. (Bezeaua se va dezumfla ușor și se va îndepărta de părțile laterale ale ramekins.)
Se amestecă împreună 1/4 cană de apă și restul de lingură de pudră espresso într-un pahar mic.
Aduceți restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 1/4 cană de apă la fierbere într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat și spălând orice cristale din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă. Se fierbe sirop, fără agitare, ușor vârtej tigaie, până când amestecul este un caramel auriu profund.
Se ia de pe foc și se toarnă cu grijă amestecul de espresso (lichidul va bule și se va aburi), apoi se amestecă până se combină bine (dacă este necesar, se amestecă la foc mic până se dizolvă caramelul).
Transferați siropul într-un vas termorezistent și răciți la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu bătătoarele curățate până când ține doar vârfuri moi.
Stropiți fiecare bezea cu 1 lingură de sirop și acoperiți generos cu frișcă.
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate, unele supermarketuri și
Catalogul brutarului (800-827-6836; bakerscatalogue.com).
** Disponibil la unele magazine de vase și ustensile de bucătărie Bridge (800-274-3435 sau 212-688-4220).
* Albușurile din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Bezeaua poate fi răcită, acoperită slab, până la 6 ore.* Siropul poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.