Bezea De Cafea Caramel

Bezea De Cafea Caramel
Bezea de cafea Caramel este o fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți albușuri de ou 30 de minute, zahăr, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Bezea De Cafea, Mini Bezea De Cafea, și Bezea De Cafea Cu Înghețată De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 de ramekine cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr și 2 linguri de pudră espresso într-un castron mic. Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când țin doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați amestecul de zahăr puțin câte puțin, bătând, apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când albii dețin vârfuri rigide și lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Lingurați bezea în ramekins, formând vârfuri blânde învolburate în vârfuri. Aranjați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți până când bezeaua este ușor umflată și o nuanță mai închisă, 4 până la 5 minute (bezeaua va fi în continuare foarte moale).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Transferați ramekins într-un raft și răciți 30 de minute, apoi răciți cel puțin 3 ore. (Bezeaua se va dezumfla ușor și se va îndepărta de părțile laterale ale ramekins.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Se amestecă împreună 1/4 cană de apă și restul de lingură de pudră espresso într-un pahar mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
ApăApă
2
Aduceți restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 1/4 cană de apă la fierbere într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat și spălând orice cristale din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă. Se fierbe sirop, fără agitare, ușor vârtej tigaie, până când amestecul este un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se toarnă cu grijă amestecul de espresso (lichidul va bule și se va aburi), apoi se amestecă până se combină bine (dacă este necesar, se amestecă la foc mic până se dizolvă caramelul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4
Transferați siropul într-un vas termorezistent și răciți la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Chiar înainte de servire, bateți smântâna cu bătătoarele curățate până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
2
Stropiți fiecare bezea cu 1 lingură de sirop și acoperiți generos cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
SiropSirop
3
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate, unele supermarketuri și
4
Catalogul brutarului (800-827-6836; bakerscatalogue.com).
5
** Disponibil la unele magazine de vase și ustensile de bucătărie Bridge (800-274-3435 sau 212-688-4220).
1
* Albușurile din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Bezeaua poate fi răcită, acoperită slab, până la 6 ore.* Siropul poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista