Bezea De Cacao
Cocoa Nib bezea este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica penițe de cacao, Cacao, strop de sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bezea De Migdale Cocoan, Bezea de cacao cu fructe de padure, și Weight Watchers Coconut Hot Cocoa pentru a sărbători Ziua Națională a cacao.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați crema de tartru și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahăr superfin, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Adăugați 2 linguri de cacao neîndulcită, niburi de cacao, granule espresso instant și sare; bate doar până se amestecă.
Aruncați aluatul cu linguri pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 225 timp de 1 oră. Opriți cuptorul (nu scoateți tigaia din cuptor); răciți bezele în cuptorul închis cel puțin 8 ore sau până când sunt crocante. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Presărați cu 1 linguriță de cacao neîndulcită, dacă doriți.