Bezea cu microunde în câteva minute

Bezea cu microunde în câteva minute
Nevoie de o fără gluten, lacto ovo vegetarian și garnitură prietenoasă cu fodmap? Bezea cu microunde în câteva minute ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food are 323 de fani. Dacă aveți zahăr glazură, fructe tropicale, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Creveți Scampi puteți face acest lucru cu ușurință în cuptorul cu microunde, luați o cină de umplere în doar câteva minute, 5 minute fulgi de banane și Quinoa prăjituri cu microunde cu fructe de padure Goji și nuci pecan, și cuptor cu microunde morcov halwa , cum se face gajar halwan în cuptor cu microunde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cerneti 300g zahar pudra peste 1 albus de ou batut usor. Se amestecă până când amestecul este o glazură groasă și flexibilă și se rulează în bile. Tapetați o farfurie cu hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
La 8 PruneLa 8 Prune
2
Puneți câte 3 bile pe farfurie și puneți-le la microunde la înălțime timp de 1 minut și urmăriți, uimit, cum bilele balonează și pufăie în bezea.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Când sunt reci, folosiți bezea în deserturi. Sunt perfecte pentru sandwich-uri împreună cu frișcă și fructe tropicale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe TropicaleFructe Tropicale
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista