Bezea Cu Căpșuni-Ciocolată
Bezea cu căpșuni-ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 229 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Un amestec de iaurt de căpșuni, albușuri de ou, ciocolată de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Bezea Cu Căpșuni, Bezea De Căpșuni Prăjite, și Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 275 buc. Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie maro grea sau folie de aluminiu.
Bateti albusurile de ou si crema de tartru intr-un bol mediu cu mixerul electric la viteza mare pana se spumeaza. Bateți în zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios. Nu subbeat. Îndoiți în ciocolată.
Aruncați bezea cu 1/3 cană pe foaia de prăjituri. Formați în cercuri de aproximativ 3 inci, construind laturi.
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați bezea în cuptor cu ușa închisă 1 1/2 ore. Finalizați răcirea la temperatura camerei.
Puneți căpșunile în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează. Umpleți fiecare bezea cu aproximativ 1/2 cană de iaurt congelat. Se acoperă cu căpșuni.