Bezea Cu Ciocolată De Paște

Bezea Cu Ciocolată De Paște
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre prietenos cu fodmap? Bezea cu ciocolată de Paște ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Bezea Cu Ciocolată, Prăjituri Cu Ciocolată De Paște, și Prăjituri Cu Ciocolată De Paște.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linia 2 foi cookie cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Cu un bătător electric, bateți albușurile până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
3
Adăugați zahăr în albușurile de ou 1 linguriță la un moment dat. Amestecați ușor vanilia și sarea, bateți până când albușul este rigid și strălucitor. Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
4
Aruncați amestecul cu linguriță pe foi. Opriți cuptorul, așezați fursecurile în cuptor și lăsați-le câteva ore sau peste noapte. Când vă amintiți să le căutați, vor fi gata de mâncare!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista