Bezea Cu Ciocolată Cu Mentă Fără Gluten
Fără gluten menta Chocolate Chip bezea ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bezea Cu Ciocolată Cu Mentă Fără Gluten, Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă, și Înghețată sănătoasă cu ciocolată cu mentă [conținut scăzut de zahăr, bogat în proteine, fără gluten].
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 93°.tapetați 2 foi mari de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mică până se spumează. Adăugați treptat zahăr, bătând cu viteză mare doar până se formează vârfuri rigide. Bateți în extract de mentă verde și culoarea alimentelor. Îndoiți 1/2 cană din chipsurile de ciocolată. Pe foile de prăjituri, aruncați bezea cu linguri la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 2 ore. Opriți cuptorul; lăsați bezeaua să rămână în cuptor cu ușa închisă peste noapte.
Într-un castron mic cu microunde, scurtarea cuptorului cu microunde și restul de 1 cană de chipsuri de ciocolată neacoperite la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când se topesc și chipsurile pot fi agitate netede. Scufundați fundul fiecărui cookie în ciocolată topită. Reveniți la foile de prăjituri; lăsați să stea 2 ore până când ciocolata este setată. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.