Bezea Cu Ciocolată Cu Ciocolată

Chocolate Chocolate Chip bezea ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 68 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de pudră de cacao, chipsuri de ciocolată semi-dulci, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bezea cu ciocolată cu înghețată, bomboane de mentă și sos de ciocolată-mentă, Bezea Cu Ciocolată, și Bezea cu ciocolată cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 F. F. tapetați foile de copt cu hârtie pergament, puneți deoparte.
Așezați primele trei ingrediente într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați zahăr, 1 până la 1 lingură de Mermaid la un moment dat, bătând până când albușurile de ou sunt rigide și lucioase. Cernem pudra de cacao deasupra, adăugăm chipsuri de ciocolată și împăturim ușor.Dollop bezea pe foaia pregătită*.
Coaceți timp de 30 de minute cu o tigaie pe raftul inferior și o tigaie pe al doilea raft de sus. După 30 de minute, rotiți tigăile și coaceți încă 30 de minute sau până când se usucă la atingere. Opriți cuptorul, deschideți cuptorul și lăsați cookie-urile să se răcească în cuptor timp de 30 de minute.
Scoateți tigăile cu grijă de pe hârtie, răciți complet pe rafturile de sârmă.Păstrați bezea într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la două săptămâni (dacă nu le mâncați pe toate)