Bezea Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bezelele cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 42 și costă 5 cenți pe porție. Dacă aveți extract de migdale, cremă de tartru, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Bezea Cu Ciocolată, Bezea Cu Ciocolată Cu Alune, și Bezea cu ciocolată cu căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până când sunt groase și spumoase. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până când amestecul deține vârfuri rigide și strălucitoare.
Cu o spatulă, amestecați ușor extractul de migdale și ciocolata tocată. Puneți porții de 1/2 linguri în movile de 1 inch (sau cu o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu sau stea de 1/2 inch, movile de 1 inch) la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inch.
Coaceți bezea într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 275 până când este uscat și ferm pentru a atinge exteriorul și aproape uscat în interior (rupeți unul deschis pentru a testa), 30 până la 35 de minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foi, apoi glisați o spatulă sub bezea și transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.