Bezea Cu Amprentă
Bezeaua cu amprentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, lichior de zmeură, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Bezea, Bezea, și Bezea Chantilly.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Acoperiți 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și fixați hârtia cu bandă de mascare.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți viteza la mare și adăugați treptat zahăr granulat și apoi zahăr pudră, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Adăugați vanilie; bate doar până se combină.
Puneți aluatul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului. Pipeți 24 de movile pe foi de copt pregătite. Umeziți degetul mare sau o lingură cu apă și apăsați degetul mare sau lingura în centrul fiecărei movile pentru a forma o indentare.
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore. Opriți cuptorul; se răcește bezea în cuptorul închis 2 ore sau până se usucă. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Combinați gemul și lichiorul, amestecând cu un tel.
Puneți amestecul într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului. Pipeți aproximativ 1/2 linguriță de gem în indentare în fiecare cookie.