Bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bezea. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, prăjite, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Meringue II.
Instrucțiuni
Faceți cremă de fistic: măcinați fin fisticul cu 1 cană de zahăr superfin într-un robot de bucătărie.
Adăugați 1/2 cană de lapte și piure într-o pastă groasă și transferați într-un castron.
Bateți împreună 2 linguri de zahăr superfin și laptele rămas într-o tigaie adâncă și aduceți la foc mic (laptele ar trebui să se aburească, dar să nu se baloneze). În timp ce laptele se încălzește, bateți albușurile de ou într-un mixer prevăzut cu telul la viteză mare până când țin vârfuri moi. Bateți treptat zahărul superfin rămas până când bezea ține vârfuri rigide.
Folosind o lingură mare de formă ovală, formați 8 "ouă" de bezea, aruncându-le ușor așa cum s-au format în amestecul de lapte care fierbe. Păstrați laptele la foc mic. Braconați bezelele până când sunt așezate pe fund, aproximativ 2 minute, apoi întoarceți-le cu grijă și braconați până când sunt așezate pe tot parcursul, încă aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-o tigaie căptușită cu folie de plastic și dați-o la frigider până când este gata de servit. Repetați cu bezea rămasă pentru a face încă 8 ouă.
Bateți împreună cele 8 gălbenușuri cu crema de fistic și extractul de migdale. Adăugați încet 1 cană de lichid de braconaj în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Amestecați încet amestecul în lichidul de braconaj. Gatiti crema la foc moderat, amestecand continuu pana cand are grosimea smantana, aproximativ 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee. Nu gătiți prea mult.
Asamblați desertul: topiți ciocolata într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță mică cu apă abia fiartă, amestecând continuu, până se omogenizează sau se topește în cuptor cu microunde.
Se toarnă cremă în 8 boluri puțin adânci sau farfurii cu margini și se aranjează bezea deasupra.
Stropiți ciocolată peste bezea și cremă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ballatore Rosso roșu Spumante. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Ballatore Rosso Roșu Spumante]()
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%