Bezea

Bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bezea. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, prăjite, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Meringue II.

Instrucțiuni

1
Faceți cremă de fistic: măcinați fin fisticul cu 1 cană de zahăr superfin într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 1/2 cană de lapte și piure într-o pastă groasă și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Bateți împreună 2 linguri de zahăr superfin și laptele rămas într-o tigaie adâncă și aduceți la foc mic (laptele ar trebui să se aburească, dar să nu se baloneze). În timp ce laptele se încălzește, bateți albușurile de ou într-un mixer prevăzut cu telul la viteză mare până când țin vârfuri moi. Bateți treptat zahărul superfin rămas până când bezea ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Folosind o lingură mare de formă ovală, formați 8 "ouă" de bezea, aruncându-le ușor așa cum s-au format în amestecul de lapte care fierbe. Păstrați laptele la foc mic. Braconați bezelele până când sunt așezate pe fund, aproximativ 2 minute, apoi întoarceți-le cu grijă și braconați până când sunt așezate pe tot parcursul, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Transferați cu o lingură cu fante într-o tigaie căptușită cu folie de plastic și dați-o la frigider până când este gata de servit. Repetați cu bezea rămasă pentru a face încă 8 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Bateți împreună cele 8 gălbenușuri cu crema de fistic și extractul de migdale. Adăugați încet 1 cană de lichid de braconaj în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Amestecați încet amestecul în lichidul de braconaj. Gatiti crema la foc moderat, amestecand continuu pana cand are grosimea smantana, aproximativ 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2
Asamblați desertul: topiți ciocolata într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță mică cu apă abia fiartă, amestecând continuu, până se omogenizează sau se topește în cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă cremă în 8 boluri puțin adânci sau farfurii cu margini și se aranjează bezea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Stropiți ciocolată peste bezea și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ballatore Rosso roșu Spumante. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista