Bezea

Bezea
Bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 30 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bezea, Bezea, și Bezea De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se spumează; adăugați cremă de tartru și extract de migdale, bătând până la amestec. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Pipe sau amestec răspândit în forme mici de cookie-uri de 2 inci sau alte forme dorite pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 200 timp de 2 ore. Opriți cuptorul; lăsați să stea în cuptorul închis cu lumină aprinsă 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista