Bev ' s Orange Chicken

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul portocaliu al lui Bev. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 274 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sosul de soia, amestecul de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Mandarin Orange cu pansament cremos de iaurt cu vanilie portocalie, Pui portocaliu (alias pui cu sos de portocale), și I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de portocale, sosul de soia, amestecul de supă de ceapă și praful de usturoi; deoparte. Clătiți puiul și uscați-l.
Așezați coapsele de pui într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inch.
Se toarnă amestecul de suc de portocale.
Coaceți, neacoperit, timp de 1 oră și 30 de minute în cuptorul preîncălzit, bătând la fiecare jumătate de oră. Dacă folosiți pui dezosat, reduceți timpul de gătit la 1 oră.