Berry Yummy Bare De Piersici Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele delicioase de piersici fără Gluten. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână prăjituri enjoy life snickerdoodle, afine, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bare De Crumble Triple Berry Fără Gluten, Fără gluten Berry cheesecake crumb baruri, și Batoane De Cheesecake Cu Piersici Fără Gluten, Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade pentru a face umplutura de fructe: într-un castron mare, se amestecă împreună suc de piersici, zahăr și amidon. Se amestecă fructele.
Se pune într-o cratiță și se fierbe peste auzi scăzut până când amestecul se ingroasa. Pune deoparte
Combinați ingredientele crustei în robotul de bucătărie. Pulsați până când amestecul seamănă cu făina de in. Apăsați jumătate din amestecul de crustă într-o tigaie pătrată unsă de 8 inci. Rezervați cealaltă jumătate a amestecului de crustă pentru topping.
Se toarnă amestecul de fructe peste crustă. Luați amestecul de crustă rezervat și presărați peste amestecul de fructe.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când toppingul este auriu și amestecul de fructe este violet închis și gros.
Lăsați să se răcească timp de 30 de minute înainte de a tăia în bare.