Berry Yummy Bare De Piersici Fără Gluten

Berry Yummy Bare De Piersici Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele delicioase de piersici fără Gluten. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână prăjituri enjoy life snickerdoodle, afine, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bare De Crumble Triple Berry Fără Gluten, Fără gluten Berry cheesecake crumb baruri, și Batoane De Cheesecake Cu Piersici Fără Gluten, Fără Coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade pentru a face umplutura de fructe: într-un castron mare, se amestecă împreună suc de piersici, zahăr și amidon. Se amestecă fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
AmidonAmidon
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se pune într-o cratiță și se fierbe peste auzi scăzut până când amestecul se ingroasa. Pune deoparte
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Combinați ingredientele crustei în robotul de bucătărie. Pulsați până când amestecul seamănă cu făina de in. Apăsați jumătate din amestecul de crustă într-o tigaie pătrată unsă de 8 inci. Rezervați cealaltă jumătate a amestecului de crustă pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se toarnă amestecul de fructe peste crustă. Luați amestecul de crustă rezervat și presărați peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când toppingul este auriu și amestecul de fructe este violet închis și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să se răcească timp de 30 de minute înainte de a tăia în bare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista