Berry-Iaurt Pavlovas cu sirop de musetel-lavanda
Dacă $1.61 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Pavlovas cu iaurt de fructe de pădure cu sirop de mușețel-lavandă ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 327 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână o pungă de ceai de mușețel, afine, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lavanda-Mușețel Tequila, Spritzer De Lavandă-Mușețel, și Clătite pufoase de iaurt grecesc cu sirop de fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 și poziționați un suport în treimea inferioară. Tapetați o foaie de copt cu pergament. Într-un castron, bateți albușurile cu crema de tartru la viteză medie până se spumează. Bateți în 3/4 cană de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, până când bezea este groasă și lucioasă; scoateți în patru movile de 4 1/2 inch pe foaia pregătită. Folosind spatele unei linguri, faceți o fântână în centrul fiecărei movile; coaceți timp de 1 oră, până când este crocant, dar încă mestecat în interior. Opriți cuptorul și sprijiniți ușa deschisă; lăsați să se răcească timp de 1 oră.
Între timp, într-o cratiță, combinați restul de 1/2 cană de zahăr și apă și aduceți la fierbere; se ia de pe foc.
Adăugați plicul de ceai de mușețel și lavandă și lăsați să stea 10 minute. Se strecoară siropul într-un bol.
Lăsați să stea până când siropul este rece.
Într-un castron, aruncați ușor toate fructele de pădure cu 1/4 cană de sirop. Acoperiți bezeaua cu iaurt și fructe de pădure.
Stropiți cu siropul rămas și serviți.