Berry Fleac
Berry fleac ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căpșuni, iaurt de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Berry Fleac, Berry Fleac, și Berry Fleac.
Instrucțiuni
Așezați cuburi de tort în 2-qt. bol de sticlă sau opt feluri de mâncare individuale pentru desert; pus deoparte. Aruncați căpșunile cu zahăr într-un castron separat; pus deoparte.
Presărați gelatină peste lapte în cratiță; lasa sa stea 1 min. Gatiti la foc mic 3 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se toarnă într-un castron mediu. Se răcește ușor.
Adăugați iaurtul și toppingul bătut în amestecul de gelatină; se amestecă cu sârmă până se omogenizează bine. Puneți căpșunile peste cuburile de tort; se acoperă cu amestecul de topping bătut. Se da la frigider cel putin 30 min. Păstrați desertul rămas la frigider.