Berry cu trei straturi și zahăr brun Pavlova
Berry cu trei straturi și zahăr brun Pavlova necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 353 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 309 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți căpșuni, smântână grea, albușuri de ou 30 de minute și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Berry cu trei straturi și zahăr brun Pavlova, Tort cu strat de condimente din zară cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Cizmar Cu Boabe De Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 275 F cu rackul in mijloc. Unt ușor de 3 (8 inci) Tigăi rotunde pentru prăjituri, apoi praf părțile laterale ale tigăilor cu zahăr de cofetărie, eliminând excesul. Linia de jos a fiecărei tigaie cu o rundă de hârtie pergament.
Pulsează zahărul superfin, zahărul brun și amidonul de porumb într-un robot de bucătărie până se combină bine.
Se amestecă împreună vanilia și oțetul într-un castron mic.
Bateți albușurile cu un vârf de sare folosind un mixer electric la viteză medie până când țin vârfuri moi. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați amestec de zahăr 1 lingură la un moment dat. După ce s-a adăugat tot zahărul, bateți încă 1 minut.
Adăugați amestecul de oțet, apoi bateți cu viteză mare până când bezea este lucioasă și ține vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. Lingurați bezea în tigăi (aproximativ 2 1/2 căni pe tigaie) și blaturi netede.
Coaceți până când bezeaua are o crustă crocantă și Simțiți-vă uscată la atingere, aproximativ 1 oră (interiorul va fi în continuare asemănător cu marshmallow).
Opriți cuptorul și deschideți ușor ușa cu o lingură de lemn. Se răcește bezea în cuptor 1 oră. (Bezeaua se poate scufunda ușor și se poate sparge în timp ce se răcește.)
Rulați cuțitul de-a lungul părților laterale ale tăvilor de tort și întoarceți cu grijă bezea din tigăi. Îndepărtați cu grijă pergamentul (bezeaua va fi fragilă și crusta se poate crăpa în continuare). Întoarceți cu atenție partea dreaptă în sus.
Aruncați fructele de pădure cu zahăr și lăsați să stea la temperatura camerei până când sunt gata de utilizare (până la 1 oră).
Bateți smântâna grea cu smântână folosind un mixer electric până când ține doar vârfuri moi. Puneți 1 bezea pe o farfurie de servire și întindeți peste ea o treime din frișcă. Puneți o treime din fructe (cu suc) deasupra. Repetați cu bezeaua, smântâna și fructele rămase.
Bezeaua poate fi congelată, învelită individual, până la 1 lună; dezgheț, încă înfășurat, la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore.