Berry Cobbler cu nucă de cocos nuc Streusel

Berry Cobbler cu nucă de cocos nuc Streusel
Dacă aveți aproximativ 50 minute pentru a petrece în bucătărie, Berry Cobbler cu nucă de cocos nuc Streusel ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, praf de copt, făină și zahăr. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cizmar de mure-piersici cu Praline-Pecan Streusel, Cizmar De Piersici, Miel De Nuez, Cupcakes Cu Streusel Maro, și Streusel De Nuc-Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Unt un vas de copt de 9x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într - un castron mare, amestecați ingredientele de umplutură-fructe de pădure, zahăr, tapioca și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
TapiocaTapioca
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați făina, nuca de cocos, zahărul, nucile, praful de copt și sarea din ingredientele de topping. Folosiți degetele pentru a amesteca cuburile de unt. Frecați untul în celelalte ingrediente până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Presărați toppingul peste umplutură.
6
Coaceți timp de 35-40 de minute, până când toppingul este maro auriu și crocant, iar umplutura clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se lasă să se răcească cel puțin o oră.
8
Se servește cu înghețată de vanilie sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port, Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Cizmar în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista