Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Berry Best Upside-Down Cake. Această rețetă servește 9 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 296 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fructe de pădure, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Fructe De Pădure Cu Susul În Jos, Tort Cu Trei Fructe De Pădure Cu Susul În Jos, și Tort Cu Fructe De Pădure Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. în tigaie pătrată de 9 inci sau tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, încălziți untul în cuptor aproximativ 2 minute sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Presărați 1/2 cană de zahăr uniform peste untul topit. Lingurați boabele uniform peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Unt
Zahăr
3
Într-un castron mediu, bateți ingredientele rămase cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă aluatul peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
5
Coaceți aproximativ 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Așezați imediat farfuria de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie sau tigaie; întoarceți farfuria și tigaia sau tigaia. Lăsați tigaia peste tort aproximativ 1 minut, astfel încât amestecul de zahăr să poată stropi peste tort; scoateți tigaia sau tigaia.