Bere Uzbecă Poate Pui

Bere Uzbecă Poate Pui
Uzbecă bere poate pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1085 calorii, 72g de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 58 de fani. Mergeți la magazin și ridicați pui, turmeric măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Moldovan Leu, și Plov (Pilaf De Orez Uzbec).

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați grăsimea chiar în interiorul gâtului și cavităților corpului puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Scoateți pachetul de mănuși și lăsați-l deoparte pentru o altă utilizare. Clătiți puiul, în interior și în exterior, sub apă curentă rece, apoi scurgeți-l și ștergeți-l uscat, în interior și în exterior, cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Scoateți pielea de la pui, dacă doriți. Puteți scoate cea mai mare parte cu degetele; folosiți un cuțit pentru a tăia pielea departe de aripile și capetele tobelor. Faceți două tăieturi adânci până la os în ambele părți ale pieptului de pui și în fiecare picior și coapsă, astfel încât condimentele și căldura să pătrundă mai ușor în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Copane De PuiCopane De Pui
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Așezați usturoiul, ghimbirul, sarea, boiaua, turmericul, coriandrul, chimenul și piperul într-un mortar și lăsați-le într-o pastă netedă cu un pistil, apoi lucrați în ulei. Dacă nu aveți mortar și pistil, puteți face pasta de condimente într-un robot de bucătărie (un mini procesor funcționează mai bine decât un procesor de dimensiuni mari, dar puteți utiliza un procesor de dimensiuni mari dacă răzuiți partea laterală a bolului adesea cu o spatulă de cauciuc). Rulați procesorul până când usturoiul și ghimbirul sunt tocate mărunt, apoi adăugați treptat uleiul și piureul într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Lingurați aproximativ 1 lingură de pastă tandoori în gâtul și cavitățile corpului păsării, răspândind-o cu spatula.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Așezați pasărea într-un vas de copt sau o tigaie din folie de aluminiu suficient de mare pentru a o ține.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Întindeți pasta de condimente rămasă peste pui pe toate părțile. (Alternativ, puteți marina pasărea într-o pungă de plastic mare, rezistentă, resigilabilă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Lăsați puiul să se marineze la frigider, acoperit, timp de 6 ore sau până la 24; cu cât marinează mai mult, cu atât aroma va fi mai bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Configurați grătarul pentru grătar indirect, așezați o tigaie de picurare în centru și preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Dacă gătiți puiul pe o cutie, scoateți fila de pe cutie și beți jumătate din sifon sau bere (sau turnați-o). Folosind un deschizător de conserve în stil cheie de biserică, faceți 2 găuri suplimentare în partea de sus. Dacă utilizați un prăjitor de pui cu cutie de bere, turnați jumătate din sifon sau bere în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Deschizător De ConserveDeschizător De Conserve
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Scoateți puiul din marinată, lăsând deoparte orice marinată rămasă. Țineți puiul în poziție verticală, cu deschiderea cavității corpului în partea de jos și poziționați pasărea pe cutie sau prăjitorul de pui, astfel încât să se potrivească perfect în cavitate. Dacă utilizați o cutie, trageți picioarele înainte pentru a forma un fel de trepied, astfel încât pasărea să stea în poziție verticală. "Piciorul" din spate al trepiedului este cutia. Nu trebuie să faceți acest lucru dacă utilizați un prăjitor de pui. Puneți vârfurile aripilor în spatele puiului. Alternativ, legați pasărea cu sfoară de măcelar sau o frigăruie de bambus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Când este gata de gătit, așezați puiul, pe cutie sau prăjitor dacă îl folosiți, în centrul grătarului peste tigaia de picurare și departe de foc. Puneți orice marinată rămasă peste pui, apoi acoperiți grătarul. Puneți puiul la grătar până când este rumenit frumos și gătit, aproximativ 1 oră pentru o pasăre fără piele, aproximativ 1 1/4 ore dacă pasărea este pe piele. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu pentru a testa coacerea, introducându-l în cea mai groasă parte a coapsei, dar nu astfel încât să atingă un os. Temperatura internă ar trebui să fie de aproximativ 170 de grade F. dacă partea superioară a păsării începe să se rumenească prea mult, acoperiți-o ușor cu o bucată mică de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute. Ridicați cu grijă puiul de pe cutie sau prăjitor, dacă îl utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
14
Tăiați puiul în bucăți și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista