Bere ponosită pește și chipsuri

Bere ponosită pește și Chips-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 560 calorii, 42G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 3.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. 43 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de cartofi de copt, bere, fileuri de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Un cuplu de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 93%. Încercați Bere ponosită pește și chipsuri, Beer Battered Fish' N ' Chips, și Pește și chipsuri bătute cu bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la 375 grade F.
Se prăjesc cartofii până se rumenesc, aproximativ 10 minute îndepărtându-se cu o lingură pliată sau păianjen. Țineți cuptorul scăzut pentru a vă încălzi în timp ce gătiți peștele.
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Într-un castron mare, se toarnă 1 sticlă de bere. Cerneti 1 1/2 cani faina in bol, amestecand usor pana cand doar combinati, amestecati condimentul casei. Se usucă peștele și se condimentează pe ambele părți cu sare și piper și se acoperă peștele în aluatul de bere. Dragează bucățile de pește în 1/2 cană de făină rămasă și alunecă în ulei ca acoperit. Prăjiți peștele, întorcându-se frecvent, până când sunt aurii adânci și fierte, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie și păstrați-o caldă în cuptor. Prăjiți peștele rămas în loturi, întorcând uleiul la 375 grade F între loturi.
Serviți pește cu cartofi prăjiți.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.