Bere Poate Gratar De Pui
Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., berea poate gratar de pui ar putea fi un excelent fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 75 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, pudră de ceapă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu bere pe grătar, Pui de bere pe grătar: perfecțiune fumurie dintr-o cutie, și Burgeri Jazzy Grill Cu Sos De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar termic pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; încălziți grătarul la 191°.
Se amestecă primele 5 ingrediente; frecați pe pui.
Bere deschisă; aruncați jumătate din bere.
Locul poate pe suprafața de lucru; pui mai mici peste poate, introducerea poate în coada sfârșitul de pui. Puneți puiul pe grătar peste zona neluminată, folosind picioarele pentru a ajuta puiul să stea în poziție verticală; acoperi. (Poate ar trebui să rămână în pui pe gratar.)
Pui la grătar 1 oră; periați cu 1/4 cană sos. Grătar, neacoperit, 15 min. sau până când puiul este gata (165F), monitorizarea temperaturii consistente a grătarului și perierea frecventă a puiului cu sosul rămas.
Scoateți din grătar; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 10 min. înainte de a scoate puiul din cutie și de a sculpta puiul. Aruncați orice bere rămasă în cutie.