Bere-Poate De Pui

Bere-poate pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 579 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bere, pui, condimente fajita și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară.
Instrucțiuni
Așezați fiecare pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați 1 cutie de bere, pansament Italian și condimente fajita; se toarnă uniform peste găini. Sigilați pungile și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Deschideți restul de 3 cutii de bere.
Așezați fiecare pui în poziție verticală pe o cutie de bere, care se potrivește în cavitate. Trageți picioarele înainte pentru a forma un trepied, permițând găinilor să stea în poziție verticală.
Pregătiți un foc fierbinte prin strângerea cărbunelui pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătarele cu gaz, doar o parte ușoară.)
Așezați grătarul alimentar pe grătar.
Așezați puii în poziție verticală pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 1 oră și 20 de minute sau până la auriu și un termometru pentru carne înregistrează 17
Lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul ajunge la 18
Îndepărtați cu grijă conservele și tăiați puii în sferturi.
Marinat friptură flanc: omite 3 cutii de bere. Înlocuiți 3 fripturi de flanc (2 kilograme) pentru pui și marinați conform instrucțiunilor.
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada.
Puneți friptura pe partea luminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
aproximativ 20 de minute sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Fiesta marca Bolner extra fancy Fajita Seasoning, care este disponibil la Wal-Mart și la majoritatea supermarketurilor.