Bere-Poate De Pui

Bere-Poate De Pui
Bere-poate pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 579 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bere, pui, condimente fajita și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Combinați 1 cutie de bere, pansament Italian și condimente fajita; se toarnă uniform peste găini. Sigilați pungile și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
3
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Deschideți restul de 3 cutii de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
5
Așezați fiecare pui în poziție verticală pe o cutie de bere, care se potrivește în cavitate. Trageți picioarele înainte pentru a forma un trepied, permițând găinilor să stea în poziție verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
6
Pregătiți un foc fierbinte prin strângerea cărbunelui pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătarele cu gaz, doar o parte ușoară.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați grătarul alimentar pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați puii în poziție verticală pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 1 oră și 20 de minute sau până la auriu și un termometru pentru carne înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul ajunge la 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Îndepărtați cu grijă conservele și tăiați puii în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
11
Marinat friptură flanc: omite 3 cutii de bere. Înlocuiți 3 fripturi de flanc (2 kilograme) pentru pui și marinați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
12
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Puneți friptura pe partea luminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
aproximativ 20 de minute sau la gradul dorit de coacere.
15
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
16
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Fiesta marca Bolner extra fancy Fajita Seasoning, care este disponibil la Wal-Mart și la majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente FajitaCondimente Fajita
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Revista