Bere-Poate Curcan

Bere-poate curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 394 calorii, 53G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 704 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de bere, praf de usturoi, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Bere-Poate Curcan, Curcan prăjit cu bere și rozmarin, și Bere poate " piept de curcan cu sos BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu (aproximativ 350 de grade F) pe o parte.
Se toarnă berea într-un sitter de curcan (un suport ceramic care conține lichid). Sau deschideți cutia de bere, turnați câteva linguri și puneți-o într-un stand de curcan cu cutie de bere.
Combinați pudra de muștar, pudra de usturoi, ceapa uscată, boia de ardei, usturoiul granulat, chimenul și sarea și piperul după gust într-un castron mic.
Scoateți gâtul, măruntaiele și orice exces de grăsime din curcan; aruncați. Clătiți curcanul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați cavitatea cu 2 până la 3 lingurițe de amestec de condimente.
Periați exteriorul curcanului cu uleiul de canola și așezați toba-puneți capătul în jos pe sitter sau în picioare. Frecați amestecul de condimente rămas pe tot curcanul.
Așezați curcanul (pe sitter sau suport) pe partea mai rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când sucurile se limpezesc și un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 185 de grade F și 170 de grade F în sân, 2 până la 3 ore. Scoateți cu grijă curcanul de pe grătar, scoateți-l din șezut sau din suport și aruncați berea.
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 20 de minute înainte de sculptură.