Bere-Poate Curcan

Bere-Poate Curcan
Bere-poate curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 394 calorii, 53G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 704 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de bere, praf de usturoi, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Bere-Poate Curcan, Curcan prăjit cu bere și rozmarin, și Bere poate " piept de curcan cu sos BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu (aproximativ 350 de grade F) pe o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se toarnă berea într-un sitter de curcan (un suport ceramic care conține lichid). Sau deschideți cutia de bere, turnați câteva linguri și puneți-o într-un stand de curcan cu cutie de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BereBere
3
Combinați pudra de muștar, pudra de usturoi, ceapa uscată, boia de ardei, usturoiul granulat, chimenul și sarea și piperul după gust într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ceapă UscatăCeapă Uscată
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți gâtul, măruntaiele și orice exces de grăsime din curcan; aruncați. Clătiți curcanul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Frecați cavitatea cu 2 până la 3 lingurițe de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Periați exteriorul curcanului cu uleiul de canola și așezați toba-puneți capătul în jos pe sitter sau în picioare. Frecați amestecul de condimente rămas pe tot curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați curcanul (pe sitter sau suport) pe partea mai rece a grătarului. Acoperiți și gătiți până când sucurile se limpezesc și un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 185 de grade F și 170 de grade F în sân, 2 până la 3 ore. Scoateți cu grijă curcanul de pe grătar, scoateți-l din șezut sau din suport și aruncați berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Toată TurciaToată Turcia
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu cel puțin 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista