Bere la grătar-poate pui cu freca Chili picant

Reteta de bere la gratar-poate pui cu freca Chili picant ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Pentru $2.54 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 662 calorii, 50g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bere, chimen, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chili picant de pui cu biscuiți de bere de dovleac, Picant Pui Cârnați Alb Fasole Bere Chili, și Picant cidru bere fiert pui enchilada Tacos w / dulce Chili Apple-rodie Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului (Vezi nota bucătarului).
Scoateți și aruncați gâtul și măruntaiele din cavitatea puiului. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele rămase, cu excepția berii; se amestecă bine. Frecați amestecul pe interior și peste exteriorul puiului, folosind tot amestecul.
Deschide bere poate; cu deschizător de conserve, face mai multe alte deschideri în partea de sus. Măsurați 2/3 cană de bere; aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare. Pulverizați în afara cutiei de bere pe jumătate pline cu spray de gătit antiaderent; puneți-l într-o tigaie de prăjire superficială. Așezați cu grijă cavitatea de pui peste cutie, împingând până când puiul se echilibrează în tigaie.
Când grătarul este încălzit, folosind clești și Turnător de clătite, scoateți puiul și cutia din tigaie; așezați pe grătar direct peste tigaia de picurare, asigurându-vă că puiul este echilibrat. Cover grill; gatiti 1 1/4 la 1 1/2 ore sau până când sucurile de pui rula clar și termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei registre 180 F.
Cu tampoane groase și clești fierbinți, îndepărtați cu grijă puiul și cutia de pe grătar; așezați în tigaie curată sau pe platoul de servire. Răsuciți cutia pentru a scoate din pui; aruncați cutia.
Lăsați puiul să stea cu 5 minute înainte de a sculpta.