Bere la grătar-poate pui cu freca Chili picant

Bere la grătar-poate pui cu freca Chili picant
Pui de bere la grătar cu frecare picantă de Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 662 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de bere, sare condimentată, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Bere la grătar-poate pui cu freca Chili picant, Chili picant de pui cu biscuiți de bere de dovleac, și Picant Pui Cârnați Alb Fasole Bere Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului (Vezi nota bucătarului).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți și aruncați gâtul și măruntaiele din cavitatea puiului. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele rămase, cu excepția berii; se amestecă bine. Frecați amestecul pe interior și peste exteriorul puiului, folosind tot amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BereBere
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Deschide bere poate; cu deschizător de conserve, face mai multe alte deschideri în partea de sus. Măsurați 2/3 cană de bere; aruncați sau rezervați pentru o altă utilizare. Pulverizați în afara cutiei de bere pe jumătate pline cu spray de gătit antiaderent; puneți-l într-o tigaie de prăjire superficială. Așezați cu grijă cavitatea de pui peste cutie, împingând până când puiul se echilibrează în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Deschizător De ConserveDeschizător De Conserve
5
Când grătarul este încălzit, folosind clești și Turnător de clătite, scoateți puiul și cutia din tigaie; așezați pe grătar direct peste tigaia de picurare, asigurându-vă că puiul este echilibrat. Acoperiți grătarul; gătiți 1 1/4 până la 1 1/2 ore sau până când sucurile de pui se limpezesc și termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 82°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
TigaieTigaie
6
Cu tampoane groase și clești fierbinți, îndepărtați cu grijă puiul și cutia de pe grătar; așezați în tigaie curată sau pe platoul de servire. Răsuciți cutia pentru a scoate din pui; aruncați cutia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
7
Lăsați puiul să stea cu 5 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista