Bere Iepure Basted
Beer Rabbit Basted este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 293 calorii, 48G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură la un preț rezonabil. Un amestec de bere, sare de usturoi, carne de iepure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Bere Iepure Fiert, Herb și bere iepure fiert, și Fripturi De Ochi Cu Coaste Cu Unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la grătar mediu și ușor de ulei.
Așezați carnea de iepure pe grătarul încălzit și condimentați cu sare de usturoi.
Turnați berea într-un bol mediu.
Lăsați carnea să gătească 15 minute, apoi începeți să bateți cu bere la fiecare 10 minute până când ați terminat, aproximativ 30 de minute.