Bere fiert BBQ cap la cap de porc
Bere fiert BBQ cap la cap de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o băutură destul de scumpă pentru Ziua Tatălui. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bere fiert BBQ cap la cap de porc, Bere Fiert Gratar Cap La Cap De Porc, și Carne De Porc Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele de frecare într-un castron și amestecați bine. Frecați peste tot fundul de porc. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră și atâta timp cât peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Desfaceți carnea de porc și puneți-o într-o tigaie cu laturile de aproximativ 2 inci înălțime. Gatiti 45 de minute pana se rumeneste inchis si chiar se innegreste pe alocuri.
Scoateți din cuptor. Cuptorul inferior la 325 grade F.
Se toarnă bere deasupra și se adaugă usturoi tocat în jurul cărnii de porc. Acoperiți bine cu folie de aluminiu rezistentă sau de două ori cu folie obișnuită. Puneți aproximativ 10 găuri pe toată partea superioară a foliei. Gătiți fundul de porc cu 2 1/2 ore mai mult până când este atât de fraged încât se îndepărtează foarte ușor de osul central.
Așezați carnea pe o farfurie și turnați sucul de tigaie (va fi din belșug) într-o cratiță.
La sucurile de tigaie se adaugă ketchup, muștar, Worcestershire și zahăr brun. Se aduce la foc mic până se reduce la jumătate și gros, aproximativ 20 de minute.
În timp ce sosul fierbe, îndepărtați carnea de porc cu 2 furculițe.
Se toarnă sosul peste carnea de porc trasă și se lucrează până se absoarbe complet.