Bere fiert BBQ cap la cap de porc

Bere fiert BBQ cap la cap de porc
Bere fiert BBQ cap la cap de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 631 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o băutură destul de scumpă pentru Ziua Tatălui. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bere fiert BBQ cap la cap de porc, Bere Fiert Gratar Cap La Cap De Porc, și Carne De Porc Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele de frecare într-un castron și amestecați bine. Frecați peste tot fundul de porc. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră și atâta timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Desfaceți carnea de porc și puneți-o într-o tigaie cu laturile de aproximativ 2 inci înălțime. Gatiti 45 de minute pana se rumeneste inchis si chiar se innegreste pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți din cuptor. Cuptorul inferior la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se toarnă bere deasupra și se adaugă usturoi tocat în jurul cărnii de porc. Acoperiți bine cu folie de aluminiu rezistentă sau de două ori cu folie obișnuită. Puneți aproximativ 10 găuri pe toată partea superioară a foliei. Gătiți fundul de porc cu 2 1/2 ore mai mult până când este atât de fraged încât se îndepărtează foarte ușor de osul central.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Așezați carnea pe o farfurie și turnați sucul de tigaie (va fi din belșug) într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
La sucurile de tigaie se adaugă ketchup, muștar, Worcestershire și zahăr brun. Se aduce la foc mic până se reduce la jumătate și gros, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
În timp ce sosul fierbe, îndepărtați carnea de porc cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Se toarnă sosul peste carnea de porc trasă și se lucrează până se absoarbe complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista