Bere fiert la foc mic fasole ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. 33 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Un amestec de bere, usturoi, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Bratwurst Fiert La Foc Mic, și Bratwurst fiert la foc mic cu ceapă și varză murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați fasolea pinto, boabele de rinichi, berea, jalapenos, usturoiul, chimenul și sarea într-o cratiță mare. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Fasole Pinto
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă