Bere De Ghimbir De Casă
Ginger Ale de casă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 188 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți apă, ghimbir, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă, Bere De Ghimbir De Casă, și Bere De Ghimbir De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ghimbirul in apa intr-o cratita mica la foc mic, partial acoperit, 45 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă abrupt, acoperit, 20 de minute.
Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol, apăsând pe ghimbir și apoi aruncând. Întoarceți lichidul în cratiță și adăugați zahăr și un vârf de sare, apoi încălziți la foc mediu, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat. Se răcește siropul într-un borcan acoperit până la rece.
Amestecați siropul de ghimbir cu seltzer și suc de lămâie (începeți cu 1/4 cană sirop și 1 1/2 linguriță suc de lămâie la 3/4 cană seltzer, apoi ajustați după gust).
Siropul de ghimbir păstrează, răcit, 1 săptămână.