Bere De Ghimbir De Casă

Berea de ghimbir de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Un amestec de zahăr, ghimbir, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Modul Vechi: Bere De Ghimbir De Casă, Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă, și Bere De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți suficient ghimbir folosind microplan pentru a măsura 3 1/2 linguri, apoi puneți într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron pentru a colecta sucul, apăsând pe solide și apoi aruncând.
Puneți pâlnia în gâtul sticlei și turnați 3 linguri de suc de ghimbir (rezervați orice rămas pentru o altă utilizare).
Adăugați zahăr, suc de lămâie, drojdie și un vârf de sare.
Umpleți sticla cu apă, lăsând aproximativ 1 1/2 inci de spațiu în partea de sus.
Scoateți bine pâlnia și capacul șurubului. Agitați ușor sticla pentru a dizolva zahărul.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când plasticul se simte greu și nu se mai îndoaie când este stors, 24 până la 36 de ore.
Răciți berea de ghimbir până la frig.
Berea de ghimbir păstrează, răcită, 1 săptămână.