Bere Cola-Poate Pui

Bere Cola-Poate Pui
Berea Cola-Can Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $5.93 pe portie. O porție conține 2036 calorii, 149g de proteine, și 125g de grăsime. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pudră de chili, cola și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Bere poate pui cu sos de gratar Cola, Bere poate pui cu sos de gratar Cola, și Pui de bere cu sos de grătar Cola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sarea și zahărul alb în apa rece până se dizolvă complet pentru a face saramura. Spălați puiul în interior și în exterior și așezați-l în pieptul de saramură în jos, așezând o greutate deasupra puiului pentru a-l menține scufundat. Se toarnă puiul la frigider timp de 1 oră, apoi se scoate din saramură, se spală din nou și se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Așezați puiul pe o farfurie și puneți-l înapoi la frigider pentru a se usca la aer peste noapte (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Combinați sarea pudră de chili, zahărul brun deschis, piperul negru, chimenul, pudra de usturoi și ardeiul cayenne împreună într-un castron mic. Deschideți cola și beți 1/2 din sifon. Faceți două găuri suplimentare în partea de sus a cutiei cu un deschizător de conserve în stil cheie de biserică și aruncați aproximativ 1 linguriță de frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
ColaCola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Deschizător De ConserveDeschizător De Conserve
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați 1 lingură de frecare în interiorul cavității corpului. Țineți pasărea în poziție verticală, cu cavitatea corpului în partea de jos și coborâți-o pe cutie, astfel încât cutia să se potrivească în cavitate. Trageți picioarele înainte pentru a forma un fel de trepied, apoi trageți vârfurile aripilor în spatele puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Ungeți puiul peste tot cu untul topit, apoi aplicați restul de frecare pe pui în mod liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Aprindeți 1 coș de cărbune și, când este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, aruncați-l pe grătarul de cărbune. Aranjați jumătate din cărbuni pe fiecare parte a grătarului și așezați o tigaie de picurare în mijloc între cele două grămezi de cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați bucățile de lemn deasupra cărbunelui dacă utilizați. Aduceți grătarul la 325-350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați puiul în mijlocul grătarului de gătit, peste tigaia de picurare, apoi acoperiți și gătiți până când un termometru citit instant citește 180 de grade în cea mai groasă parte a coapsei. Poate fi necesar să adăugați mai mult cărbune aproximativ 1 oră prin gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Folosiți clești pentru a transfera cu atenție pasărea de pe cutie pe o tăietură, aveți grijă, deoarece cutia și lichidul din interior vor fi extrem de fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Lăsați pasărea să se odihnească timp de 10-15 minute, apoi scoateți cutia, sculptați și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista