Bere bătută sparanghel cu un serviciu de scufundare cu ierburi de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul bătut cu bere cu un serviciu de scufundare cu lămâie. Această rețetă face 2 porții cu 706 calorii, 13g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, maioneză, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Bere Pește Bătut Cu Sos De Scufundare, Inele de ceapă bătute cu bere W. Cajun sos de scufundare, și Bere ponosită murături prăjite cu sos de murături # FarmtoJar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sos de înmuiere cu ierburi de lămâie: amestecați toate ingredientele și transferați-le într-un castron mic. Se răcește, acoperit, până este gata de servit.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea până ajunge la 375 grade F.
Bateti impreuna faina, sarea, piperul lamaie si coaja intr-un bol pana se combina.
Adăugați bere și amestecați ingredientele până se omogenizează.Scufundați sparanghelul în aluat pentru a acoperi.
Îndepărtați excesul de aluat înainte de prăjire. Transferați ușor sparanghelul bătut în ulei și prăjiți până la auriu. Amestecați ușor pentru a preveni lipirea sparanghelului.
Transferați pe o foaie de copt care a fost căptușită cu prosoape de hârtie și păstrați-o caldă într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F.