Bere Britanică Pește Bătut

British Beer Battered Fish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1951 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 1 și costă $5.68 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bere Britanică ponosită Fish ' N ' Chips, Pește De Cod Bătut Cu Bere, și Pește Bătut Cu Bere.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați cartofii în chipsuri, alergați sub apă rece, uscați cu un prosop de hârtie. Prăjiți chipsuri adânci până se rumenesc, puneți-le într-un vas rezistent la cuptor într-un vas cald oven.In un castron, cerne făina și sarea. Apoi, spargeți oul în castron și amestecați amestecul. Adăugați încet berea, șoptind tot timpul. Continuați să adăugați berea până când aluatul are o consistență groasă. Pune deoparte.Dacă utilizați uleiul în care tocmai ați gătit chipsurile, lăsați-l să se reîncălzească. Când uleiul este fierbinte, așezați coșul de prăjit în tigaie. Tocam patrunjelul marunt apoi asezam faina si patrunjelul tocat intr-un recipient.Spălați peștele sub apă rece și rulați în amestecul de făină/pătrunjel. Scufundați bucățile de pește, pe rând în aluat și aruncați-le în ulei.(Nu puneți peștele în coș și coborâți coșul, pentru că se vor lipi).Gatiti timp de 3 pana la 4 minute sau pana se rumenesc.
Scoateți cu coșul, așezați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge și serviți imediat cu pătrunjelul rezervat.
Se servește cu chipsurile, sarea și oțetul, sosul tartru și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.