Dacă aveți în jur 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Bengali Dhal ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Această garnitură are 108 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecetes necesită ceapă, linte, turmeric măcinat și ardei serrano chile. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dhal Curry Cu Carne (Gosht Dhal), Maturate Dhal (Masala Dhal), și bengali dum aloo , cum să faci bengali stil dum aloo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Spălați lintea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați lintea și apa într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați jumătate din ceapa feliată și usturoiul, rezervând restul pentru mai târziu. Se amestecă turmericul, frunza de dafin, roșiile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Turmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați ardeii iute, lăsându-i întregi pentru a adăuga aromă sau tăiați în jumătate pentru a adăuga căldură. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand lintea se rupe si se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați ceapa feliată rezervată; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se amestecă restul de usturoi tocat și se gătește, amestecând continuu, până când usturoiul este parfumat și fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se toarnă conținutul tigaiei în lintea gătită și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită