Dacă aveți în jur 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Bengali Dhal ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Această garnitură are 108 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecetes necesită ceapă, linte, turmeric măcinat și ardei serrano chile. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dhal Curry Cu Carne (Gosht Dhal), Maturate Dhal (Masala Dhal), și bengali dum aloo , cum să faci bengali stil dum aloo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Spălați lintea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați lintea și apa într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați jumătate din ceapa feliată și usturoiul, rezervând restul pentru mai târziu. Se amestecă turmericul, frunza de dafin, roșiile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați ardeii iute, lăsându-i întregi pentru a adăuga aromă sau tăiați în jumătate pentru a adăuga căldură. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand lintea se rupe si se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa feliată rezervată; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se amestecă restul de usturoi tocat și se gătește, amestecând continuu, până când usturoiul este parfumat și fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se toarnă conținutul tigaiei în lintea gătită și se amestecă.