Bengali Dhal

Bengali Dhal
Dacă aveți în jur 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Bengali Dhal ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 33 de cenți pe porție. Această garnitură are 108 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecetes necesită ceapă, linte, turmeric măcinat și ardei serrano chile. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dhal Curry Cu Carne (Gosht Dhal), Maturate Dhal (Masala Dhal), și bengali dum aloo , cum să faci bengali stil dum aloo sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Spălați lintea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați lintea și apa într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați jumătate din ceapa feliată și usturoiul, rezervând restul pentru mai târziu. Se amestecă turmericul, frunza de dafin, roșiile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați ardeii iute, lăsându-i întregi pentru a adăuga aromă sau tăiați în jumătate pentru a adăuga căldură. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand lintea se rupe si se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
5
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa feliată rezervată; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se amestecă restul de usturoi tocat și se gătește, amestecând continuu, până când usturoiul este parfumat și fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Se toarnă conținutul tigaiei în lintea gătită și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se ornează cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista