Bengali Dhal ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 108 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, linte, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Curry Dhal Cu Carne (Gosht Dhal), Dhal Condimentat (Masala Dhal), și bengali dum aloo , cum să faci bengali style Dum aloo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați lintea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați lintea și apa într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați jumătate din ceapa feliată și usturoiul, rezervând restul pentru mai târziu. Se amestecă turmericul, frunza de dafin, roșiile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați ardeii iute, lăsându-i întregi pentru a adăuga aromă sau tăiați în jumătate pentru a adăuga căldură. Când amestecul începe să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Gatiti pana cand lintea se desparte si se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal la foc mediu până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa feliată rezervată; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute. Se amestecă restul de usturoi tocat și se gătește, amestecând continuu, până când usturoiul este parfumat și fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se toarnă conținutul tigaiei în lintea gătită și se amestecă.