Bejile de conopidă

Bejile de conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Fritterele de conopidă. Această rețetă face 6 porții cu 187 de calorii, 6 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 1,22 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Mergeți la magazin și luați frunze de coriandru, ulei de canolan, turmeric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 91%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Păjiturile de conopidă, Păjiturile de conopidă și Păjiturile de conopidă.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: Puneți toate ingredientele într-un castron și amestecați pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă, Pentru SubțiereApă, Pentru Subțiere
Echipamente pe care le vei folosi
Apă, Pentru SubțiereApă, Pentru Subțiere
2
Pentru prăjituri: Într-un castron mediu, cerne împreună făina, turmericul și ghimbirul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
TurmericTurmeric
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 1 lingură de ulei de canola și amestecați berea. Se pune la loc caldut pentru ca, ca un aluat de paine, se va umfla usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Pune conopida într-un vas de mărime medie și folosește o strecurătoare mică pentru a o stropi cu un strat uniform de boia. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o oală mare, la foc mediu, adăugați restul de 6 căni de ulei de canola și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pregătiți o foaie de copt cu prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie pentru a scurge buchețelele pe măsură ce ies din ulei. Se amestecă ușor aluatul. Pentru a testa consistența aluatului și temperatura uleiului, puneți câteva bucăți de conopidă pe o lingură cu fantă sau un păianjen (Nota bucătarului: ca alternativă, folosiți degetele) și scufundați-le în aluat. Ar trebui să acopere ușor bucățile. (Nota bucătarului: dacă aluatul este prea gros, adăugați puțină apă pentru a-l dilua. Dacă aluatul este prea subțire, cernați și mai adăugați puțină făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Testați 1 bucată de conopidă pentru a verifica condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8
Scurgeți excesul de aluat și introduceți mușcătura de conopidă în ulei. Ar trebui să clocotească ușor, iar conopida să se ridice treptat la suprafață. Se prăjește până se rumenește pe toate părțile și se transferă bucata pe un prosop de bucătărie. Se condimentează cu sare și, când se răcește suficient, se gustă. Condimentați conopida rămasă nefiertă cu sare, dacă doriți, înainte de a o introduce în aluat. Prăjiți conopida în porturi mici și scurgeți-o pe tava de copt pregătită. Asezonați cu sare, dacă doriți, și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se ornează cu sosul de coriandru și ghimbir și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista