Beignets de varză de Bruxelles cu slănină a Emolyoli
Bruxelles germina Beignets cu Bacon un Aruculoli ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, praf de copt, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină, Crostini de varză de Bruxelles și slănină, și Varză de Bruxelles și hașiș de slănină.
Instrucțiuni
Se toacă 1/2 kilogram de varză de Bruxelles; tăiați varza de Bruxelles rămasă în jumătate.
Saut varza de Bruxelles tocata in ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 7 minute sau pana devine aurie; adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Saut 30 de secunde.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți în lapte. Se amestecă varza de Bruxelles gătită și nefiertă.
Se toarnă ulei vegetal la adâncimea de 3 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 37
Aruncați aluatul îngrămădind linguri în ulei fierbinte. Fry beignets 2 minute pe fiecare parte sau până la aur.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Se servește cu slănină Aoli.