Beignets de creveți de nucă de cocos cu sos de jeleu de piper

Beignets de creveți de nucă de cocos cu sos de jeleu de piper
Beignets de creveți de nucă de cocos cu sos de jeleu de piper este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 158 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână creveți, bere chihlimbar, muștar creol și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Jeleu De Ardei, Sos De Grătar Cu Jeleu De Ardei, și Cotlet De Porc Cu Sos De Jeleu De Piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță grea și adâncă cu cel puțin 6 inci de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când înregistrează 340 de grade F pe un termometru pentru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Pentru a face sosul, combinați jeleul, muștarul și oțetul; bateți până se omogenizează și răciți până când este necesar (acest lucru se poate face cu 1 zi înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
JeleuJeleu
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Pentru a face aluatul, într-un castron mare, combinați făina, nuca de cocos, praful de copt, sarea, piperul cayenne și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De CoptPraf De Copt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți bine ingredientele împreună și faceți o fântână în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Turnați încet berea în fântână, amestecând din interior spre exterior până când amestecul are consistența aluatului de clătite. Dacă nu este, subțiați-l cu o atingere de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie și pregătiți-vă. Îndoiți creveții în aluat. Folosind 2 linguri, scoateți cu grijă un creveți acoperit cu aluat într-o lingură și, cu cealaltă lingură, împingeți amestecul în uleiul fierbinte (aveți grijă să nu stropiți uleiul). Pentru cele mai bune rezultate, prăjiți nu mai mult de patru beignets la un moment dat. Folosind o lingură cu fante, întoarceți beignetele pentru a găti 1 minut pe fiecare parte, până când sunt pufoase și maro deschis peste tot. Cu o lingură cu fante, scoateți beignetele din ulei și lăsați să se scurgă pe farfuria pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Pentru a servi, condimentați cu sare și însoțiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SareSare
9
Retipărit cu permisiunea Southern Comfort: o nouă abordare a rețetelor cu care am crescut de Allison Vines-Rushing and Slade Rushing, 801
Ingrediente de care veți avea nevoie
Southern ComfortSouthern Comfort
10
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Allison Vines-graba și Slade graba izbucni pe scena culinară în 2003 ca bucătari de lux Jack Oyster Bar, care New York Times numit "unul dintre cele mai distinctive restaurante noi să vină de-a lungul anilor" și a câștigat Allison 2004 James Beard Rising Star award. În 2005, cuplul s-a întors în Louisiana pentru a deschide Longbranch, urmat de MiLa în New Orleans în 2007.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista